Skip to content
Bij de Bloemenschuur

Hoofdweg 36
9307 PB Steenbergen

Willeke Barels

Voor iedereen die van bloemen houdt

ONZE WORKSHOPS

onderlijn2

Voorjaarsworkshops 2024

Maart

PAASSTUK (VOLGEBOEKT !)

Wij hebben een hele bijzondere ondergrond voor jullie gevonden. We gaan een berkenharmonica slinger zodanig bewerken en versieren dat het een gezellig paasstuk wordt. Er is voldoende materiaal om in het bloemstuk je eigen creativiteit kwijt te kunnen. We werken met verschillende kleuren bloemen en versiering zodat op het einde van de workshop iedereen met een geheel eigen ontwerp naar huis gaat. 

kosten

 Meedoen aan deze workshop bedraagt EUR 37,50 per persoon. Dit is inclusief thee/koffie met een lekker stuk cake erbij. Snoeischaar hoef je niet mee te nemen, gereedschap is er voldoende aanwezig.
 

 April

VOORJAARSKRANS

Keuze 1

We maken een leuke start van de lente met het maken van een voorjaarskrans met daarin veel bollen om optimaal van te genieten. We gaan werken met mos, takken, groendecoratie en natuurlijk bollen!! Keuze uit narcissen, druifjes of een mix van beiden.

Keuze 2

Liever geen bollen in je krans? Dat kan natuurlijk ook! Daarom hebben wij ook een krans voor binnen gemaakt met eucalyptus, steeneik, gips, mos en afgemaakt met een flinke touch voorjaar. Leuk om op te hangen of op een schaal te leggen. 

Keuze 1 of 2 doorgeven bij aanmelding svp.

Kosten

Meedoen aan deze workshop bedraagt EUR 37,50 per persoon. Dit is inclusief thee/koffie met een lekker stuk cake. Gereedschap hoef je niet mee te nemen. 

Mei

bloementaart

Ook voor de maand mei staat er een workshop op de agenda. Dit keer een mooie bloementaart op een schaal in vrolijke voorjaarskleuren. Leuk om te maken, nog leuker om van te genieten

Kosten

Meedoen aan deze workshop bedraagt EUR 37,50 per persoon. Dit is inclusief thee/koffie met een lekker stuk cake. Gereedschap hoef je niet mee te nemen. 

Opgave is definitief zodra u een bevestiging via de mail hebt ontvangen.

Wijziging omtrent de reserveringen kunt u telefonisch doorgeven.

Ter verduidelijking:

Voor inschrijving blader je door de agenda naar een geschikte datum, klik hierop. Via “meer informatie” kom je op het inschrijfformulier

◄ Vorige maand

april 2024

Volgende maand ►
madiwodovrzazo

1


2


3


4


5


6


7


8

Ma. 13.30 Voorjaa...

9


10

Wo. 19.00 Voorjaa...

11

VOL Do. 19.00 Voo...

12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


PASEN ( ga in kalender naar maart)

Wil je automatisch op de hoogte gebracht worden van nieuwe workshops?

(Het emailadres wordt alleen gebruikt voor het toezenden van commerciele e-mail en wordt niet verstrekt aan derden)