Skip to content
Bij de Bloemenschuur

Hoofdweg 36
9307 PB Steenbergen

Willeke Barels

EEN PASSEND AFSCHEID 

BLOEMEN VERTALEN EMOTIES

onderlijn2

 Met bloemwerk dat qua stijl, vorm, kleuren en materialen aansluit bij het karakter van de overledene kunt u een dierbaar persoon op een persoonlijke manier vaarwel zeggen. Met bloemen kunt u datgene zeggen wat soms zo moeilijk te verwoorden is.

Het assortiment rouwbloemwerk is zeer breed en divers. Het variëerd van klassieke tot moderne arrangementen, van rouwharten tot rouwkransen, van compacte biedermeiers tot royale kistbedekkingen. Elk van deze bijzondere rouwbloemwerken kan voor u worden gemaakt.

In een persoonlijk gesprek, bij u of bij ons thuis kunt u aangeven wat u wilt. Diverse foto’s van bloemstukken hebben wij beschikbaar die u wellicht zullen helpen om een juiste keuze te maken.

Klik op de foto om voorbeelden te zien.

Bijzondere wensen

Een mooi afscheidsgebaar is om een tastbare persoonlijke herinnering aan de overledene in het rouwarrangement te verwerken. Ook hierin denken wij graag met u mee, zodat de bloemen en het persoonlijke voorwerp samen een mooi geheel vormen. 

Wilt u hier graag meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voor het bestellen van een rouwarrangement zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar (ook ‘s avonds).